BİSED

BİSED Ankara Temasları

Yönetim Kurulumuz, Ankara’da ikili temaslar çerçevesinde Ticaret Bakan Yrd. Rıza Tuna TURAGAY ile bir araya geldi. Sayın Bakan Yardımcımız ve çalışma arkadaşları ile sektörümüzün güncel görünümü ve ileriye dönük projeksiyonlarımız hakkında son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Özellikle elektrikli bisiklet ve gelecekteki öngörülerimiz sektörümüzü daha da umut verici merhalelere taşınmaktadır.

Aynı temaslar çerçevesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile de bir araya gelerek ülkemizin özellikle iç piyasa uygulamaları ve buna bağlı olarak AB ülkelerinde daha da avantajlı duruma gelebilmenin istişarelerini gerçekleştirdik.

Emniyet Genel Müdürlüğümüz, yol ve sürücü güvenliği bakımından önemli gördükleri hususları bizler ile paylaştılar.

TSE nezdinde, markalarımızın ve ürünlerimizin her türlü kalite ve standart anlayışına hakim, uluslararası pazarlarda uygulanan normların da üzerinde kalite ve güvenlik anlayışına sahip olabilmeleri için birlikte hareketin önemini paylaştık, çalıştık.

Derneğimiz bisiklet, elektrikli bisiklet ve yan sanayi anlamında sektörümüzün bugünü ve geleceği için gayret ve temaslarına özveri ile devam etmektedir.